Dance Club

Dance Club 

Fest og dans for voksne over 30 år

 

Dance Club er vores eget koncept for voksne, som er et alternativ til at gå på natklub. Det er ikke et koncept som alle andre.

 

Vi sætter rammerne for en god aften med en fantastisk DJ, lækkert udvalg af drikkevarer i baren, dansegulv og god stemning.

 

Formålet med Dance Club er, at folk skal have en fed aften med dans, musik, masser af godt humør og god stemning. Vi ønsker at tilbyde et alternativ til folk, som gerne vil ud og danse og have det sjovt, men som ikke ønsker at være ude til den lyse morgen.

 

Det koster 150 kr. i entré inkl. Garderobe + gebyr. Hvis du er medlem af Dance Club, får du også en gratis velkomstdrink. Er du ikke medlem, kan du blive det helt gratis her.

 

Vi åbner kl.20.30 og slutter kl.01.30. Eventen foregår i Festsalen.

 

Hvem er målgruppen?

Dance Club er for alle over 30 år, som ønsker en fantastisk aften i selskab med glade voksne mennesker. Der er ingen krav til påklædning – du skal bare føle dig godt tilpas! Det er et sted for både singler, ægtefolk, kærester, venner og veninder.

 

Vores priser i baren er meget fair.

Cocktails koster eksempelvis 75 kr. og fadøl 40 kr.

 

Så savner du en aften ude hvor du kan møde andre glade mennesker, der er klar på en dans eller bare nyde en lækker cocktail i festlige rammer? Så skynd dig at køb en billet!

 

 

Vores næste DanceClub fest er lørdag d. 4. maj 2019.

 

Følg med på vores Facebook side for næste event